Methods of assessment of postoperative pain in children with impaired cognitive functioning - Belowska, Jarosława; Panczyk, Panczyk; Gotlib, Joanna (Nursing in the 21st Century, 2014)
W ramach podnoszenia jakości kształcenia, wzbogacania oferty i urozmaicania formy zajęć dydaktycznych dla studentów Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, w dniu 2 marca 2014 r. (niedziela) w Centrum Biblioteczno-Informacyjnym przeprowadzono zogniskowany wywiad grupowy tzw. fokus (focus group interview) dotyczący opinii badanej grupy położnych na temat możliwości, chęci, motywacji i umiejętności wykorzystywania wyników najnowszych badań naukowych w codziennej, klinicznej praktyce położniczej. ...